RSS

Te Fut Atent Si Cu Dragoste!

29 iun.

foreplay-610556_w1020h450c1cx510cy244Lasă-mă pe mine să te dezbrac. Să-ți scot, ca un domn, paltonul și să-l agăț în cui, acolo unde, până de curând, mi-au stat poftele. Apoi eșarfa. Dă-mi voie, te rog, să-ți deschid nasturii de la cămașă și, mai apoi, s-o dau jos de pe tine. Vreau să-ți simt pielea și parfumul. Să te sărut pe-un umăr, apoi pe celălalt. Tot eu vreau să-ți dau jos fusta office, să te mângâi pe fundul care-mi dă fiori de fiecare dată când îl văd gol. Și năzdrăvan atunci când se sting luminile.

tumblr_mxvboyz8ff1t24nxdo1_500

Aș vrea să păstrezi pantofii cu toc, n-am făcut-o cu niciuna în felul acesta. Te uiți spre dresuri, apoi întrebător spre mine. Așa-i, ce fraier sunt! Îți scot pantofii și-ți trag dresurile de pe tine. Dă-i dracului de pantofi, de data asta ne putem lipsi de ei. Ți-oi pune-o odată și când porți tocuri. Și-o să vreau să stai deasupra.

15068617

Au mai rămas sutienul și chiloții. Ultimii ți-i dau jos în pat, să nu răcești la ovare că-i parcă puțin frig și-n casă. Știi că-mi pasă de tine și că, oricât de mult îmi place să te dezbrac și să te văd în costumul Evei, n-aș vrea ca din această cauză să te prindă o răceală. Grija caracteristică unui bărbat care o iubește pe femeia din fața lui trece dincolo de natura sexuală a relației.

Lasă-mă să te ating. Și pe gât, și pe sâni, și pe abdomen, și-ntre picioare, și pe coapse, și pe gambe. Nu trebuie să faci nimic momentan, doar să stai întinsă pe spate, să închizi ochii și să mă simți. Îți dau jos ce-a mai rămas de aruncat pe jos. Mai întâi, îmi vei simți mâna, apoi buzele și, la final, mă vei simți cu totul. Nu sar etape, locuri, nu omit atingeri ce știu că-ți fac pielea de găină. Nu se cade să fiu măgar cu tine! Măcar aici, în pat, când ne-o punem să fiu domn dacă-n viața de zi cu zi mai dau cu mucii-n fasole.

wp-14520402768391

Bărbatul care se grăbește când și-o pune cu femeia iubită să-și aducă aminte că graba, de cele mai multe ori, strică treaba. Dar, e de înțeles dacă este sexul de dinainte de job – atunci este permisă graba. Dacă o iubești, fă sex cu dragoste cu ea!

tumblr_nlfktngVMI1revz5to1_400.gif

Dacă femeia a ajuns la orgasm prea repede, ceea ce rar se întâmplă, nu te mulțumi cu puțin. Mai oferă-i unul. Ș-încă unul. Câte poți tu, apoi încheie. Pentru femeia de lângă tine, întotdeauna să dai tot ce ai mai bun – în viață și-n pat.

PS:

Te fut așa cum mă comport cu tine pe timp de zi – Atent și cu Dragoste.

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe iunie 29, 2017 în Cuvinte Din Suflet

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: